Termeni și Condiții

Bine ați venit pe website-ul oficial al www.planulatractiei.ro
Vă rugăm să citiți cu mare atenție și să înțelegeți termenii și condițiile de mai jos înainte de a utiliza acest website.

Site
Acest website este proprietatea PFA Flavia Badic, companie înregistrată in România la Registrul Comertului cu nr. J, având CUI  și cu sediul social în România.
Conținutul publicat al acestui website este proprietatea PFA Flavia Badic, care își rezervă, de asemenea, și dreptul asociat bazei de date a acestui website. Toate drepturile sunt rezervate. Niciun material nu poate fi preluat fără acordul explicit al autorului sau fără menționarea sursei.

Acceptare Termeni si Conditii
Prin accesarea acestui website sunteți de acord cu următorii termeni și condiții, fără alte restricții, și cu avertismentul de copyright care se găsește la adresa: www.planulatractiei.ro  
Dacă nu sunteți de acord cu unul din punctele descrise mai jos, nu puteti utiliza acest Site în niciun fel.
Vârsta minimă de utilizare a acestui website este restricționată persoanelor sub 18 ani, vârstă minimă legală în România.
Considerăm că utilizarea site-ului, logarea și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

Nu declarăm și nu garantăm:
– Acuratețea sau caracterul complet al materialelor publicate pe acest website
– Disponibilitatea acestui website sau operarea acestuia fără erori sau întreruperi
– Compatibilitatea acestui website cu sistemul de operare si software-ul de pe computerul dumneavostra
– Că acest website nu poate ca la un moment dat să conțină infecții de tip virus.

Servicii
PFA Flavia Badic vă pune la dispoziție un magazine online care vă oferă posibilitatea de a vizualiza informații referitoare la autor și produsele sale literare, permițând totodată și achiziția de produse prin intermediul coșului de cumpărături și a sistemului de plăți on-line.
Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisă.

Informații publicate in website
PFA Flavia Bădic oferă prin intermediul site-ului informații cu titlu general, cu scop de prezentare și promovare. Vă rugăm notați că informațiile publicate pe Site pot fi modificate oricând.  
PFA Flavia Bădic nu-și asumă nicio responsabilitate pentru erorile survenite si nu garantează în nici un fel, explicit sau implicit, acuratețea sau calitatea produselor și a informațiilor afișate pe acest site, dar va depune tot efortul să corecteze erorile imediat ce îi sunt aduse la cunoștință.
Informațiile și fotografiile prezentate sunt proprietatea PFA Flavia Bădic, cu excepția cazurilor unde este menționat altfel.

Prin completarea câmpurilor din formularul on-line, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează, să intre în baza de date, urmând să primească mesaje sau reclame cu privire la produse, promoții, concursuri sau orice alte actiuni editoriale și de marketing desfașurate în viitor de către www.planulatractiei.ro

Condițiile de comandă ale produselor
Orice comandă efectuată pe Site va fi considerată drept intenția utilizatorului de a achizitiona în mod ferm un anumit produs. Comenzile efectuate vor fi însoțite de un email de confirmare, urmând ca produsul să fie livrat într-un termen rezonabil. Plata serviciilor de curierat cade în sarcina Utilizatorului, exceptând cazurile în care este stipulate altfel. Prin finalizarea comenzii, vor intra în vigoare stipulările prezentului document.

Anulări/Modificări

În cazul în care Utilizatorul dorește anularea comenzii (exceptând cazul în care a fost deja achitata online) sau modificarea numărului de produse, are obligația să informeze în scris, folosind adresa de email din contact.

Plata
Nu se acceptă alte modalități de plată în afara celor agreate (plata prin ramburs la curier, plata online cu cardul bancar) prezentate pe site și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
Vă rugăm să vă asigurați că detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de livrare. Informația eronată despre această adresă poate genera întârzierea livrării produselor.

Limitarea Răspunderi
PFA Flavia Bădic se obligă să nu facă publice informațiile utilizatorilor ori să dezvăluie aceste informații terților, dacă aceasta nu se află între partenerii agreați în mod expres, în afara cazului  în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și/sau procedurile judiciare. Nu răspundem de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate pentru situațiile în care Utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

Proprietate intelectuală
Toate drepturile de proprietate intelectuală aferente conținutului acestui website (incluzând, fără limitare, mărcile comerciale, imaginile și siglele) sunt proprietatea PFA Flavia Bădic. Utilizatorul nu dobândește niciun drept asupra conținutului acestui website cu excepția dreptului limitat de a utiliza website-ul în conformitate cu termenii și condițiile prezentate.

Obligațiile Utilizatorului
Prin prezenta, utilizatorul este de acord să respecte urmatoarele obligații incluzând dar fără a se limita:
– responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau numele său
– vârsta peste 18 ani
– garantarea veridicității datelor furnizate

– neutilizarea Site-ului în scopuri speculative, a generării de comenzi false sau frauduloase.
– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul Site-ului

Utilizarea Website-ului
PFA Flavia Bădic  nu este responsabilă pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini.
Sunteți bineveniți să utilizați acest website în conformitate cu acești termeni și puteți imprima și/sau descărca informații de pe acest website pentru utilizare personală, dar nu în scopuri comerciale.
Utilizatorul nu are permisiunea:
– de a stabili un link între acest website și orice alt website, sau de a încadra orice parte a acestui website fără acordul nostru prealabil;
– de a realiza actiuni de hacking, de a utiliza acest website pentru a transmite viruși informatici sau de a utiliza acest website în scopuri ilegale;
– de a utiliza în scopuri necinstite sau de a modifica conținutul pe care îl copiază de pe acest website sau de a utiliza acest conținut fără publicarea avertismentelor de copyright și alte drepturi de proprietate intelectuală utilizate în legătură cu acest conținut, în același mod și în aceeași formă prezentate pe website.
În condițiile în care se încălcă acești termeni sau politica privind protecția datelor personale, accesul la acest website poate fi blocat sau suspendat.

Legături cu alte Site-uri
Acest Site poate conține legături către alte pagini web externe și operate de alte părți implicate. Link-urile către alte website-uri sunt furnizate pentru ușurința folosirii site-ului sau pentru menționarea sursei articolelor externe.
PFA Flavia Bădic  nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web și nu își asumă nici o responsabilitate în legatură ca acuratețea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părților implicate .

Interzicerea accesului
PFA Flavia Bădic  își rezervă dreptul de a interzice oricând accesul pe Site al unui Utilizator, fără o notificare prealabilă.

Responsabilitate
PFA Flavia Bădic   nu este responsabilă pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile prezentului document.

Forță Majoră
PFA Flavia Bădic  nu este responsabilă în cazul petrecerii unor evenimente cauzate de fortă majoră, care împiedică livrarea produselor comandate. Evenimentele majore includ, dar fără a se limita, intervenții guvernamentale, războaie, răpiri, incendii, inundații, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau acțiuni industriale care pot afecta starea de fapt.

Modificări asupra Site-ului
PFA Flavia Bădic își rezervă dreptul de a modifica design-ul sau conținutul site-ului, precum și alte caracteristici.
PFA Flavia Bădic poate de asemenea modifica și acesti termeni și condiții la anumite intervale de timp, fără notificare prealabilă, fiind obligația Utilizatorului să revizuiască aceasta politică anterior plasării unei comenzi în site.

Copyright
Copyright-ul, drepturile de proprietate și conținutul Site-ului aparțin PFA Flavia Bădic. Materialul conținut pe Site este proprietatea PFA Flavia Bădic, exceptând cazul în care sunt recunoscute ca aparținând altor părți implicate.
Numele precum si celelalte mărci, logo-uri sau elemente grafice conținute în Site sunt proprietatea PFA Flavia Bădic. Toate imaginile folosite sunt din surse proprii sau preluate din lista celor cu permisiune de reutilizare.

Confidențialitate
Prin prezentul document sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dvs. personale de catre PFA Flavia Bădic  sau partenerilor săi, în concordanță cu termenii și în scopul stipulat în Politica de confidențialitate.
Datele personale colectate sunt utilizate de PFA Flavia Bădic exclusiv pentru îndeplinirea obligațiilor sale, cu mențiunea ca acestea nu sunt divulgate altor terțe persoane.
Conform cerințelor Regulamentului UE 2016/679 și a Directivei UE 2016/680 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date, și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, PFA Flavia Bădic va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale primite.
Conform legislatiei, utilizatorul beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supuși unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale și să solicite stergerea lor.

Politică de Securitate
PFA Flavia Bădic, prin partenerul său software, se preocupa să ofere o protecție ridicată a datelor personale salvate pe sistemele proprii. Rugăm utilizatorii să fie conștienți totuși că nicio informație transmisă via Internet nu este în totalitate sigură. Ar trebui, deci, să aveți grijă atunci când înregistrati date personale online. Noi luăm măsuri rezonabile pentru a vă asigura securitatea informatiilor din momentul în care le primim.
Vom dezvălui datele personale doar în cazul în care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinși că este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritățile sau a proteja drepturile juridice ale PFA Flavia Bădic. 

Cookie-uri
Cookie-ul reprezintă un fișier de tip “.txt”, oferit browser-ului dumneavostră de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostră. Majoritatea browser-elor sunt setate să accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastră, să fiți anunțați de fiecare dată când primiți câte un cookie, sau să refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este important să știți că dacă ați setat browser-ul să refuze cookie-urile, nu veți putea face rezervări in site-ul nostru. Pe lângă cookie-urile setate de agentie, site-ul nostru foloseste serviciile pentru promovare ce pot seta propriile cookie-uri și serviciile Facebook și Google pentru media sharing și statistici privind accesarea site-ului. Cookie-urile pot fi folosite pentru a compila date referitoare la înțelegerea și folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser. Este posibil ca această terță parte să downloadeze cookie-uri în computerul dumneavoastră, care să-i permită să strângă date statistice referitoare la contentul personalizat și pentru monitorizarea campaniilor desfășurate de aceștia.
PFA Flavia Bădic  nu poate controla și nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastră, instalate de o terță parte.

Legea Guvernantă
Acesti Termeni si Condiții reprezintă contractul între Utilizator și PFA Flavia Bădic și este guvernat de legile din România.

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență online. Prin acord, acceptați utilizarea cookie-urilor în conformitate cu politica noastră privind cookie-urile.

Privacy Settings saved!
Setările de confidențialitate

Când vizitați orice site web, acesta poate stoca sau prelua informații pe browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Controlează-ți aici serviciile personale de cookie-uri.


Pentru a utiliza acest site web, utilizăm următoarele cookie-uri tehnice.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services